Zamknij Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.
TruckCare - 1

Stowarzyszenie Partnerstwo dla Bezpieczeństwa Drogowego w związku rozwojem firmy poszukuje osoby na stanowisko Dyrektor Biura

Partnerstwo_logo_poziom_duze-thStowarzyszenie Partnerstwo dla Bezpieczeństwa Drogowego działa na rzecz poprawy bezpieczeństwa ruchu drogowego i zmniejszenia liczby ofiar wypadków drogowych w Polsce.   Jest niezależną instytucją skupiającą przedstawicieli trzech sektorów życia publicznego: biznesu, rządu i organizacji pozarządowych. Członkowie Partnerstwa chcą wspólnie pracować i przyczyniać się do zmniejszania liczby zabitych i rannych na polskich drogach. Partnerstwo jest członkiem Global Road Safety Partnership (GRSP) w Genewie, tj. międzynarodowej organizacji pracującej na rzecz trwałego ograniczenia liczby wypadków drogowych w krajach przechodzących proces transformacji. Obecnie w związku rozwojem naszej firmy poszukujemy osoby na stanowisko: Dyrektor Biura Miejsce pracy: Warszawa Opis stanowiska: • Zarządzanie bieżącą działalnością Partnerstwa • Utrzymywanie kontaktu z partnerami stowarzyszenia, reprezentującymi sektor biznesu oraz organizacji pozarządowych • Budowanie relacji z interesariuszami bezpieczeństwa ruchu drogowego w Polsce • Pozyskiwanie nowych partnerów • Reprezentowanie Partnerstwa • Prowadzenie całokształtu spraw z zakresu prowadzenia projektów • Budowa bazy wiedzy nt. bezpieczeństwa ruchu drogowego • Prowadzenie spotkań, szkoleń • Współpraca z Global Road Safety Partnership Wymagania: • Wykształcenie wyższe • Bardzo dobre umiejętności organizacyjne • Bardzo dobre zdolności interpersonalne, komunikatywność • Samodzielność i odpowiedzialność w działaniu • Bardzo dobra znajomość jęz. angielskiego • Zainteresowanie tematyką bezpieczeństwa ruchu drogowego • Doświadczenie w prowadzeniu projektów społecznych • Doświadczenie w relacjach z instytucjami i środowiskami opiniotwórczymi • Umiejętność prowadzenia spotkań i zebrań oraz występowania publicznie Oferujemy: • Atrakcyjne wynagrodzenie • Ciekawa i pełną wyzwań pracę • Możliwość rozwoju osobistego i podnoszenia kwalifikacji zawodowych • Uczestnictwo w ciekawych, międzynarodowych projektach   Osoby zainteresowane pracą, prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego wraz ze zgodą na przechowywanie i przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji na adres: olga.pietryczuk@pbd.org.pl

Przeczytaj również